Post by abinconsole on Feb 8, 2022 4:06:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho všech ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Hra je velmi zajímavá, líbí se mi
Pěkná hra 👌👌, ale pár kroků není odemčeno
Celý den to havarovalo. Aktualizoval jsem, ale!!! Ve skutečnosti to byla kuchařská párty 2020 moje chyba
MILUJU VAŠI SPOLEČENSKOU HRU VAŘENÍ. MUSEL JSEM UPRAVIT SVOU RECENZI. "MILUJI VÁŠ NOVÝ DISPLEJ VE VAŠÍ HŘE." VYPADÁ TO ÚŽASNĚ. DOBRÁ PRÁCE! DĚKUJI 👍👍😍😻
Tato hra se mi nelíbí
Škoda, že se neukáže, jak hrát
Naprosto skvělá grafika! Zábava! Nezabit reklamami! Vřele doporučuji! Nekonají se po tom Svatém Patriku žádné další večírky? Prosím, řekněte mi, že přibývají další! Tohle je moje oblíbená hra na vaření! Brilantní nastavení a grafika! Dobrá práce! Potřebujete více večírků!
Cooking Party : Food Fever Arkadne igre xcq
Toto je nejlepší hra na vaření, kterou jsem hrál. To vše je proveditelné ne tak rychle, abyste nemohli hrát. Jedinou nevýhodou jsou reklamy
Dobrá hra je to velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi moc se mi tato hra líbí🎮 Nikdy jsem si nemyslel, že je, ale je to hra velmi dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá hra🎮 wow!👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Skvělá hra ..... jako grafika a různé barvy. Hra mě stále baví. Krásná hra, kterou si zahrajete zejména během uzamčení. Díky za hru.
Tato hra je opravdu fantastická a opravdu až příliš dobrá. Má snadnou úroveň a snadné získávání drahokamů. Opravdu se mi moc líbila😊😊💝😊😊
Nejdřív to šlo dobře, pak jsem se dostal do další fáze (vánoční večírek) a nefungovalo to, zkoušel jsem to stahovat znovu a znovu a stále to nefungovalo🙁
Moc pěkné, líbí se mi na tom všechno
Cooking Party : Food Fever 아케이드 knx
Skvělá hra kluci! Může to být náročné, ale ne natolik, abyste se nemohli posunout vpřed. Doufám, že uvidíme nové úrovně
Cooking Party : Food Fever Arkadspel hht
Rush Royale: Tower Defense TD Стратегије okjl
Po 3 hvězdách ⭐ mě to nudí, než to bude příliš dobré
Krátké inzeráty. Snadno vydělávat mince a získat diamanty. Energie, ne životy. Ne neustále se snažit prodat. Nakonec!! Hra, kterou jsem mohl hrát až do konce. Miloval jsem hraní této hry. Děkuju.
Tyto hry jsou nesmírně zábavné, barevné, jídlo, které děláte, je roztomilé. Restaurace jsou rozmanité a slavnostní. High five pro vývojáře... Xx.
Cooking Party : Food Fever Arkada mdf
spousta problémů, příliš mnoho reklam a stále zamrzá, když se chystám překonat úroveň
reklamy nejsou tak invazivní a výměnou vás odmění spoustou drahokamů a mincí. plynulé hraní také.
Pěkná hra, hodně náročná....ale jedna věc se mi nelíbí, i když dosáhnete cílového skóre, je stále těžké získat klíčovou potřebu vrátit se na úroveň, ale je to dobré....
Hrál jsem tuto hru a teď jsem ji vrátil zpět Je to nudné, čekám jen na hollywoodskou párty a párty ke dni matek nuda😭😭
Skvělé, je to tak úžasný zážitek ❤️❣️
Pěkná hra moc se mi líbí
Pokud tato hra zůstane taková, jaká je. Bude to nejlepší hra na vaření. Dokázali to tam, kde se můžete posunout vpřed, aniž byste utráceli peníze, a mohli přijímat posily a ocenění. Momentálně dva palce nahoru. Zůstaň takhle.
skvělý způsob, jak trávit čas..
Normální hra Chci jedinečnou hru
Miluju to❤😘
Zatím super
K mnoha dodatkům
Velmi velmi velmi dobre tuto hru mam moc rada
Těžko dosáhnout času... Čas je trochu rychlý, nezvládám to...
Je to dobrá hra...má velký potenciál...ale jen jednu nevýhodu...když upgradujeme spotřebiče nebo přísady do potravin...vzhled spotřebičů a vzhled připravovaného pokrmu zůstává stejný... v jiných hrách na vaření se vzhled připraveného jídla zlepšuje, když je upgradujeme...takže prosím upgradujte toto...vzhled ingrediencí a vzhled konečného připraveného pokrmu by se měl měnit a zlepšovat, jak je upgradujeme
Líbí se mi tato hra
Jsem na úrovni valentýnského večírku a nemůžu kliknout na jahodu 🍓 nebo čokoládu 🍫 za koblihy, takže selhávám dál. Tak frustrující grrr
těžké hrát na počítači
Skvělá hra, ale nelze se přihlásit. proč?
V první řadě bych chtěl ocenit celý tým, který se ke hře postavil stranou, protože tak krásnou hru na vaření jsem nikdy předtím neviděl. Po každé párty nové položky v novém umístění as krásným atraktivním designem doporučuji každému stáhnout a užít si hru.
Tato hra je zábavná, dokud nedosáhnete úrovně 23. Pak mi to přijde spíš jako fuška. Musíte pracovat tak tvrdě, abyste prošli touto úrovní, že to ani nemá cenu hrát, protože už to není zábava. Je skvělé udělat hru náročnou, ale pamatujte na to, aby ve hře zůstala ZÁBAVA.
Náročné a zábavné
Cooking Party : Food Fever እንቅስቃሴ ያለባቸው ezf
Zajímavé, i když smtyms t postrádá da klienti en u v čekat til u dostat dost diamant koupit zákazníka
Pro mnoho pop-up her to zastaví vaši hru.
Sprcha