Post by abinconsole on Feb 8, 2022 4:30:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ כסף אמיתי בחינם ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
זה המשחק הכי מדהים שיש ביקום!
לא יכול לאסוף בונוס ולהכין שיקויים. אמר שאני לא מקוון, אבל נראה שכל דבר אחר עובד. איך אני יכול לדבר עם שירות לקוחות. האם יש שירות לקוחות? שלום, הקדוש ברוך הוא מישהו בבית?
מהנה עד כה, אבל זה לא הרבה על כישורים אלא יותר על לבזבז שעות על גבי שעות לטחון כסף כדי להתקדם ולחזור...
מדהים! כשאני מקבל משחקים אני מאוד אוהב שיש המון פרסומות אבל במשחק הזה אתה יכול לבחור או לא לבחור שיש פרסומות. מַברִיק!
התחלתי לשחק מחדש את המשחק זה שבאותו זמן עזבתי לכמה ימים וכל המשחק שלי בעצם נהרס אז איפה שהייתי צריך להתחיל אותו מחדש בגלל זה די התעצבנתי. זה משחק ממש כיף
אין נזילות בתנועה בכלל. שליטה מגושמת ולא מהנה.
Game of Warriors Strategiya avr
זה נראה טוב על אמנות העטיפה, אבל זה משתחרר כמו מטורף. יש לו עיצוב גרפי ממש גרוע, בסך הכל משחק גרוע.😐
משחק טוב. התכוננו לבלות שעות רבות במשחק כדי להגיע לסוף המשחק, אבל אין פרס או אפילו הכרה כלשהי לאחר כיבוש כל מושבות העולם. די מאכזב בהקשר הזה, אבל בסך הכל, משחק מספק אך גוזל זמן. קניית אבני חן בכסף אמיתי תעזור להפוך את המשחק מהר יותר, אבל אני מסרב לשלם עבור כל משחק רק כדי ליהנות קצת באינטרנט. מודעות מאולצות של 30 שניות מעצבנות להפליא אחרי כל שתי דקות של משחק! מקווה שיש לך הרבה סבלנות.
אל תבקש דירוג במשחק, דפוק. זה אינו אלא מחולל מודעות המחופש למשחק. האם אתה חושב שאנשים באמת צופים במודעות האלה?
אני חושב שזה נהדר כי אתה בוחר איזה גברים לתקוף. ולהשתלט על ערים. אני גם אוהב את הבניינים שאתה יכול לבנות
מגניב
טוב
עדיין לא ניסיתי את המשחק אז אני חייב לתת למשחק שני כוכבים. אם המשחק טוב אז 4 כוכבים, אם המשחק גרוע אז 0
משחק טוב. במיוחד עכשיו למדתי איך להתחיל מחדש עם אסטרטגיות שונות! אולם בחלק המאוחר יותר של המשחק המשחקים בינה מלאכותית יוצרת כל כך הרבה גלים עם מספרי אויב שכמעט בלתי אפשרי להדוף וחלוקת היהלומים נופלת לחלוטין!
הקונספט משעשע בהתחלה אבל הוא משעמם בקרוב.
המשחק הזה מאוד פנטסטי ומדהים. הדבר היחיד שלא אהבתי הוא שהמשחק הזה דורש חיבור נתונים לבנק!!!!
משחקי אסטרטגיה מעולים! #המשחק הזה הוא קוטל זמן נהדר ומשחקי אסטרטגיה ממכרים. הייתי בן 9 כששיחקתי את המשחק הזה והתקנתי שוב ודברים רבים מתווספים ומתעדכנים.#אני יודע שיש כמה באגים, וכמה בעיה לתקן אבל זה עדיין יפה. אני משחק במשחק הזה בשנת 2020. המשחק הזה לא ימות! ואני אחכה לעדכון עתידי.
זה לא משחק לא מקוון. משחק גרוע מאוד אני לא אוהב אותו. רע מאוד רע מאוד לא ראיתי משחק כזה. המשחק הכי גרוע אי פעם. קח שיעור עם משחק סאכין. שפר את המשחק הזה ועשה משחק לא מקוון. רע רע. רע מאוד 😴😴😥😥
Game of Warriors Strategy emug
משחק ישן ומחורבן עם שכבת צבע דקה וזרועה במיקרוטרקציות
מאוד נהניתי מהמשחק❤אבל השדרוג עלה יותר מדי...הזהב הנוסף לדקה נחשב רק כשאנחנו משחקים אז אני חושב שזה לא הוגן אז בבקשה מצא דרך לתקן את זה
נגגעגןם
ובכן, זה מספיק טוב כדי להעביר את הזמן. אל תאהב את זה יותר מדי אבל אם אתה אוהב כמה דברים שחוזרים על עצמם ועלייה ברמות אז שחק בזה בזמן הפנוי שלך.
המשחק הזה ממש משעמם, אל תבזבז את הזמן שלך כדי להוריד את זה. הגרפיקה טובה אבל המשחק משעמם
משחק כיפי מלמד לחשיבה אסטרטגית
Sonic Runners Adventure game Seikkailu bzf
Game of Warriors Strateji Oyunları kdi
המשחק הזה הוא עבירה מוחלטת של המשחק grow empire Rome עם גרפיקה מחורבן ומשחק מחורבן
אני די כועס על התיקון האחרון. היו לי כישורי lvl 50. ואז הם "מאזנים" את זה ואני נרדם עד 25. יכולתי לקבל את זה שאם קיבלתי החזר על 25 הנקודות שלי בזבזתי!
אוהב את המשחק אבל לא יכול להשיג שיקוי גישה מקוון/זהב! נשלחה אימייל לתמיכה וללא תגובה...
משחק טוב.. מקווה שתצליחו לגרום לנו לפתוח את הבנק גם אם לא מקוון.. רוב הזמן אני באמצע האוקיינוס והרשת שלי מבאסת.. חוץ מזה הכל טוב..
אני נהנה מהמשחק אבל מאז העדכון האחרון לא הצלחתי להשיג את הזהב שלי מהבנק או מהשיקויים, כתוב שאני לא מחובר אבל אני יכול לגשת לחנות ומה לא...(עריכה) גם הסרתי והתקינו את המשחק מחדש. אני עדיין מקבל את ההתראות שאומרת uts full.(edit2) לאחר מחיקת החשבון והפעלה מחדש אני עדיין לא יכול להשתמש בבנק.
מספק שמשחק קטן ייקח קצת זמן. יש ניהול מיקרו במונחים של שימוש ביכולת ובחירת יחידות. אני נהנה מהמשחק.
זה משחק טוב מאוד, אני רק רוצה שתוכל לבחור אם אתה רוצה לעשות מודעה